kita ngasilake kabeh jinis produk FRP

Serat karbon lan fiberglass
pabrik produk

Ndadekake jagad iki luwih entheng lan kuwat

Apa sing Nggawe

Apa wae wujud lan tampilan bisa disesuaikan

Produk Serat Karbon

Produk Gentian Kaca

Napa Pilih Tstar

Spesialisasi ing industri frp luwih saka suwene 20 taun

We are a serat karbon profesional lan pabrik produk serat kaca, Produk utama kalebu tabung serat karbon, batang serat karbon, produk cetakan serat karbon, batang fiberglass, tabung fiberglass, sheet fiberglass, profil fiberglass etc. 

tstar iso
Perusahaan teknologi tinggi

Tstar Composites Co., Ltd.

Produk kami akeh digunakake ing layangan, layar, payung, tenda, tas golf, sistem pager, saham nursery, trafo, gagang alat, batang antena lan pager, rel tangga, sikat, dolanan, produk pet uga kanggo tripod, tiang gendera , tiang ski, isolator, parut, bolts rock komposit, rebar kaca / karbon, lsp. 

4,800

Pabrik Meter Persagi

5,000

Output Tahunan Ton 

120

Negara Ekspor

7X24H

Assiatance

Products Featured

Pabrik produk serat lan fiberglass karbon 5

Titik Fiberglass

SUPPORT tanduran

Alternatif sing apik kanggo ngganti pring utawa kayu, sing duwe limang kaluwihan:

1. Kinerja banget ing resistensi UV lan resistensi kimia

2. Bakal slamet ing mangsa tuwuh luwih akeh tinimbang totoan pring lan saham kayu

3. Ringan nanging kokoh, ora bakal teyeng

4. Gampang dipasang kanthi ujung tapered. Gampang dipotong nganti dawa sing dipengini

5. Umur dawa. Totoan latihan sing cocog, saham kebon, totoan nursery lan saham kebon anggur, saham tomat

Pemanen Zaitun Rakes Rod Serat Karbon

Digunakake kanthi akeh ing mekanisme kacepetan dhuwur sing mbutuhake bobot entheng lan kekuatan dhuwur

1. Kekuwatan dhuwur (7-9 kali baja)

2. Proporsi cilik (1/4 waja)

3. resistensi kejut termal sing apik banget

4. Koefisien ekspansi termal sing kurang (deformasi cilik)

5. Kapasitas panas cilik (hemat energi)

6. resistensi panas sing apik (bisa ngidinke suhu dhuwur luwih saka 200 ℃)

7. Kinerja anti-korosi lan radiasi sing apik banget

batang serat karbon

Artikel lan Berita Anyar

piring epoxy FR4

Aplikasi piring epoxy FR4

Definisi papan Epoxy FR4 plate FR4: digawe saka kain kaca kelas elektronik sing diresapi nganggo cet resin bismaleimide sing wis diowahi, dicet lan dicet panas. Standar eksekutif: Q / TXXFR003-2010 Bahan tahan suhu: Kelas H Warna: warna alami (coklat peteng) Ciri-cirine: Nduweni sifat mekanik lan dielektrik sing dhuwur, tahan panas lan resistensi radiasi. Suhu kerja jangka panjang ≥180 ℃ .Uses: Kanggo panggunaan mekanik lan listrik, cocog

Read More »

Apa kaluwihan papan epoxy G10?

Papan epoxy G10 umume digunakake minangka komponen struktural isolasi ing motor lan peralatan listrik, kayata pemutus sirkuit, lemari saklar, trafo, motor DC, kontaktor AC, peralatan listrik sing bisa njeblug lan peralatan listrik liyane. Umume digunakake, dene 3240 minangka papan tradisional lawas. G10 minangka dewan umum digunakake ing sistem Eropa lan Amerika. Amarga resin bahan baku

Read More »
Papan jampel

Kinerja insulasi papan insulasi ing suhu sing beda

Papan insulasi minangka bahan insulasi sing umume digunakake. Amarga sifat isolasi sing apik, mula digunakake ing pirang-pirang industri. Nanging, kita bakal nemokake manawa insulasi papan insulasi kita bakal kena pengaruh kualitas bahan sing beda-beda, lan insulasi papan insulasi uga kena pengaruh suhu sing beda. Apa jampel kasebut?

Read More »
serat karbon lengen robot

Apa sampeyan ngerti kaluwihan lengen robot serat karbon?

Fungsi utama lengen robot serat karbon yaiku ngetutake pandhuan sajrone proses sesambungan karo lingkungan kanthi akurat, lan papan ing papan telung dimensi (utawa rong dimensi) kanggo operasi standar. Minangka salah sawijining piranti mekanik otomatis, senjata robot duwe peran penting ing pabrikan industri, medis, sipil, militer, transportasi lan logistik, lan eksplorasi ruang angkasa. Luwih-luwih

Read More »