kita ngasilake kabeh jinis produk FRP

Serat karbon lan fiberglass
pabrik produk

Ndadekake jagad iki luwih entheng lan kuwat

Apa sing Nggawe

Apa wae wujud lan tampilan bisa disesuaikan

Produk Serat Karbon

Produk Gentian Kaca

Napa Pilih Tstar

Spesialisasi ing industri frp luwih saka suwene 20 taun

We are a serat karbon profesional lan pabrik produk serat kaca, Produk utama kalebu tabung serat karbon, batang serat karbon, produk cetakan serat karbon, batang fiberglass, tabung fiberglass, sheet fiberglass, profil fiberglass etc. 

tstar iso
Perusahaan teknologi tinggi

Tstar Composites Co., Ltd.

Produk kami akeh digunakake ing layangan, layar, payung, tenda, tas golf, sistem pager, saham nursery, trafo, gagang alat, batang antena lan pager, rel tangga, sikat, dolanan, produk pet uga kanggo tripod, tiang gendera , tiang ski, isolator, parut, bolts rock komposit, rebar kaca / karbon, lsp. 

4,800

Pabrik Meter Persagi

5,000

Output Tahunan Ton 

120

Negara Ekspor

7X24H

Assiatance

Products Featured

Pabrik produk serat lan fiberglass karbon 5

Titik Fiberglass

SUPPORT tanduran

Alternatif sing apik kanggo ngganti pring utawa kayu, sing duwe limang kaluwihan:

1. Kinerja banget ing resistensi UV lan resistensi kimia

2. Bakal slamet ing mangsa tuwuh luwih akeh tinimbang totoan pring lan saham kayu

3. Ringan nanging kokoh, ora bakal teyeng

4. Gampang dipasang kanthi ujung tapered. Gampang dipotong nganti dawa sing dipengini

5. Umur dawa. Totoan latihan sing cocog, saham kebon, totoan nursery lan saham kebon anggur, saham tomat

Pemanen Zaitun Rakes Rod Serat Karbon

Digunakake kanthi akeh ing mekanisme kacepetan dhuwur sing mbutuhake bobot entheng lan kekuatan dhuwur

1. Kekuwatan dhuwur (7-9 kali baja)

2. Proporsi cilik (1/4 waja)

3. resistensi kejut termal sing apik banget

4. Koefisien ekspansi termal sing kurang (deformasi cilik)

5. Kapasitas panas cilik (hemat energi)

6. resistensi panas sing apik (bisa ngidinke suhu dhuwur luwih saka 200 ℃)

7. Kinerja anti-korosi lan radiasi sing apik banget

batang serat karbon

Artikel lan Berita Anyar

serat karbon lengen robot

Apa sampeyan ngerti kaluwihan lengen robot serat karbon?

Fungsi utama lengen robot serat karbon yaiku ngetutake pandhuan sajrone proses sesambungan karo lingkungan kanthi akurat, lan papan ing papan telung dimensi (utawa rong dimensi) kanggo operasi standar. Minangka salah sawijining piranti mekanik otomatis, senjata robot duwe peran penting ing pabrikan industri, medis, sipil, militer, transportasi lan logistik, lan eksplorasi ruang angkasa. Luwih-luwih

Read More »
mobil serat karbon

Aplikasi Film Nanofiber Toughened ing Mobil Serat Karbon

Kaluwihane mobil serat karbon dibandhingake karo mobil biasa Bobot mobil serat karbon mung saprotelon saka baja. Yen dibandhingake karo produk plastik, kekuwatane puluhan kali luwih akeh tinimbang produk plastik. Bahan komposit tulangan serat karbon pisanan digunakake ing mobil balap Formula 1, sing ndadekake mobil luwih entheng, luwih cepet lan luwih aman.

Read More »
Pabrik produk serat lan fiberglass karbon 7

Karakteristik lan aplikasi resin thermosetting kanggo Composites

Ing bahan komposit, fungsi utama resin yaiku mindhah stres ing antarane serat penguat, lan dadi peranan kanggo mbenakake serat, nglindhungi serat saka kerusakan mekanik lan lingkungan. Matriks resin umume digunakake kanggo nguatake komposit polimer yaiku termoplastik utawa thermoset. Artikel iki kanthi ringkes ngenalake karakteristik sawetara matriks resin thermosetting umum.

Read More »
c919

Bahan komposit apa sing digunakake ing pesawat C919?

Ing tanggal 1 Maret 2021, China Eastern Airlines lan COMAC kanthi resmi nandatangani kontrak tuku pesawat penumpang gedhe C919 ing Shanghai. Kumpulan pesawat paling anyar 5 pesawat tempur gedhe C919 bakal diluncurake, tandhane manawa pesawat gedhe domestik arep mlebu era operasi komersial. China Eastern Airlines bakal dadi maskapai pertama ing donya sing ngoperasikake C919

Read More »