tstar komposit-logo
en English

Sinau babagan teknologi lan informasi paling anyar ing industri komposit

piring epoxy FR4

Aplikasi piring epoxy FR4

Definisi papan Epoxy FR4 plate FR4: digawe saka kain kaca kelas elektronik sing diresapi nganggo cet resin bismaleimide sing wis diowahi, dicet garing lan panas. Eksekutif

Read More »

Apa kaluwihan papan epoxy G10?

Papan epoxy G10 umume digunakake minangka komponen struktural isolasi ing motor lan peralatan listrik, kayata pemutus sirkuit, lemari saklar, trafo, motor DC, AC

Read More »

Sampeyan uga kaya

piring epoxy FR4
Artikel

Aplikasi piring epoxy FR4

Definisi papan Epoxy FR4 plate FR4: digawe saka kain kaca kelas elektronik sing diresapi nganggo cet resin bismaleimide sing wis diowahi, dicet garing lan panas. Eksekutif

Read More »

Apa kaluwihan papan epoxy G10?

Papan epoxy G10 umume digunakake minangka komponen struktural isolasi ing motor lan peralatan listrik, kayata pemutus sirkuit, lemari saklar, trafo, motor DC, AC

Read More »
Nina

Nina

Dhuh, Apa sing bisa dak rewangi

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.