tstar komposit-logo
en English

Tabung Fiberglass

ana telung proses produksi kanggo nggawe Profil serat karbon.

Tabung Fiberglass Pultrusion

Kaluwihan:

  1. Output dhuwur 
  2. Rega murah
  3. Dawa Unlimited
  4. Kekuwatan tarik sing apik

cacat

  1. Kekuwatan gunting rata-rata
  2. Konsentrisitas rata-rata

Tabung Fiberglass Tarik-Braiding

Kaluwihan:

  1. Kekuatan nyukur apik
  2. Kekuwatan tarik sing apik
  3. Konsentrikitas sing apik
  4. Katon macem-macem 

cacat

  1. Output dhuwur
  2. Rega sedheng
  3. Durasi Unlimited

Gulung mbungkus Tabung Fiberglass

Mung bisa nggawe tabung bunder lan tabung tapred

Kaluwihan:

  1. Kekuatan nyukur apik
  2. Kekuwatan tarik sing apik
  3. Konsentrikitas sing apik
  4. Katon macem-macem (1k, 3k, UD lsp.)

cacat

  1. Output medium
  2. Rega sedheng

Produk nganyari…

Tabung Fiberglass Moulding

Bisa nggawe tabung segi telu segi telu segi telu persegi

Kaluwihan:

  1. Kekuatan nyukur apik
  2. Kekuwatan tarik sing apik
  3. Konsentrikitas sing apik
  4. Katon macem-macem (1k, 3k, UD lsp.)

cacat

  1. Output medium
  2. Rega sedheng

Produk nganyari…

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.

Nina

Nina

Dhuh, Apa sing bisa dak rewangi