tstar komposit-logo
en English

Profil Serat Karbon

ana Four proses produksi kanggo nggawe profil serat karbon.

Profil Serat Karbon Pultrusion

Kaluwihan:

  1. Output dhuwur 
  2. Rega murah
  3. Dawa Unlimited
  4. Kekuwatan tarik sing apik

cacat

  1. Kekuatan nyukur medium
  2. Mung bisa nggawe profil kanthi salib sing padha

Mandingake Serat Karbon

Kaluwihan:

  1. Kekuatan nyukur apik
  2. Kekuwatan tarik sing apik
  3. Katon macem-macem (1k, 3k, UD lsp.)

cacat

  1. Output medium
  2. Rega sedheng
  3. Ragad jamur biaya tinggi

Profil Serat Karbon Vakum

Kaluwihan:

  1. Biaya cetakan murah
  2. Kekuatan nyukur apik
  3. Kekuwatan tarik sing apik
  4. Katon macem-macem (1k, 3k, UD lsp.)
  5. Bisa nggawe produk kanthi ukuran gedhe banget

cacat

  1. Output medium
  2. Rega sedheng

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.

Nina

Nina

Dhuh, Apa sing bisa dak rewangi