tstar komposit-logo
en English

Proses Produksi

kita duwe enem proses produksi kanggo nggawe produk serat karbon lan fiberglass, saben proses duwe kaluwihan lan kekurangan.

Pultrusion

nggawe produk kanthi salib sing padha, Output dhuwur, dawane Unlimited

Narik-Kepang

duwe kaluwihan pultrusion lan roll-wrapping, Output Dhuwur kekuatan dhuwur, dawa Unlimited, Penampilan sing apik

SMC / BMC

Produk ketebalan tembok ukuran gedhe utawa kandel bakal digawe dening SMC / BMC, Output Dhuwur, kekuwatan lan kaku sing dhuwur

Produk nganyari…

Vacuum

Ukuran produk kanthi ukuran cilik jumlah pesanan, biaya cetakan sing murah.

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.

Nina

Nina

Dhuh, Apa sing bisa dak rewangi