tstar komposit-logo
en English

Proses Pabrikan - Pultrusion

Pultrusion minangka proses terus-terusan kanggo manufaktur komposit kanthi bentuk salib sing padha. Penguatan serat ditarik liwat bath-impregnation resin lan menyang die forming ing resin banjur bisa diobati, utawa disetel. Pemanasan kalor gel lan ngobati resin ditindakake kanthi dawa. Pultrusion ngasilake dawa materi kanthi kekuatan unidirectional sing dhuwur.

proses pultrusion

Bahan mentahan

Bahan: 65% fiberglass & 35% resin utawa 75% serat karbon & resin 25%

Fiberglass: S-glass, E-glass, lsp. Bahan sing paling umum yaiku serat E, kadar oksida logam alkali rendah saka serat kaca. Isi spesifik oksida logam alkali, panyediaan saiki domestik ora luwih saka 0.5%, umume umume udakara 1%

Serat karbon: Serat karbon domestik, serat karbon impor kayata serat karbon Tairyfil lan serat karbon Toray

Resin: Resin Poliester, Resin Vinil Ester, Resin Poliuretan lan Resin Epoxy, lsp.

benang fiberglass

Benang Fiberglass

benang serat karbon

Benang Serat Karbon

Keterangan

Ukuran: Disesuaikan, 0.6mm nganti 200mm ora apa-apa

Panjang: Ora ana watesan kanggo dawa, kita bisa motong barang kaya panjaluk sampeyan

Kapadhetan: 1.98g-2.0g / CM3 (produk fiberglass) 1.5g-1.6g / CM3 (produk serat karbon)

Werna: Macem-macem jinis warna sing sampeyan pilih, lan sampeyan bisa ngrujuk ing warna atla standar

Wangun: Rod, tabung, strip, sheet, aku balok, saluran lan profil sing disesuaikan, lsp.

Toleransi: +/- 0.05-0.1mm

Lumahing: Gamelan, polesan, lukisan, bolongan lan nggawe logo, lsp

aplikasi

Produk fiberglass lan produk serat karbon sing akeh digunakake ing

–Bangunan ringan sing macem-macem, struktur pagar, struktur omah kaca

–Tool ngatur & profil kanggo perabotan lan industri

– Industri konstruksi, kayata scaffold lan frame pendukung, lsp

– Industri transportasi, kayata bar pengawal, pager lan struktur, lsp

–Lengkapan olahraga, Tabung kanggo tiang ski, struktur Teleskopik, tiang tenda, Tabung Layang-layang, mobil model / pesawat / helikopter

–Pijet listrik, mesin olahraga lan hiburan santai

–Tubis isolasi listrik kanggo industri, tray Kabel, Antena

–Tubes kanggo ngukur devises lan aligner

Produk Pultrusion

Gawe produk kanthi salib sing padha, Output dhuwur, dawane Unlimited

Nyuwun pesen

Share

Berbagi ing facebook
Facebook
Berbagi ing twitter
Twitter
Nuduhake ing linkin
LinkedIn

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.

Nina

Nina

Dhuh, Apa sing bisa dak rewangi