tstar komposit-logo
en English

Sirip nyilem serat karbon 3K

Sirip berenang serat karbon 3K

Sirip nyilem serat karbon 3K

Yen dibandhingake karo karet tradisional, gel silika, serat kaca, lsp. Bahan serat karbon ngidini para penyelam duwe pengalaman ngirit tenaga luwih nalika olahraga. Sanalika, efisiensi lan kekuwatan nendhang web saya apik. Wis suwe, bahan karet lan silikon dadi pilihan utama pabrikan sirip. Akeh atlet uga entuk asil sing luwih apik liwat pitulung saka sing anyar peralatan serat karbon (mesthine iki mung salah sawijining syarat).

Serat Karbon Murni Fins
Sirip karbon murni
Fins Blade Panjang kanggo Speafishing Freediving
Fins Blade Panjang kanggo Speafishing Freediving

Share:

Berbagi ing facebook
Facebook
Berbagi ing twitter
Twitter
Nuduhake ing pinterest
Pinterest
Nuduhake ing linkin
LinkedIn

Hubungi kita

Related Posts

Sirip nyilem serat karbon 3K

Sirip berenang serat karbon 3K Dibandhingake karo karet tradisional, gel silika, serat kaca, lsp. Bahan serat karbon ngidini para penyelam duwe pengalaman ngirit tenaga luwih akeh

Read More »
nicole
Dear, Iki Nicole, Tulung pesen aku, aku bakal bales mengko!
nicole

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.