tstar komposit-logo
en English

Pabrik CNC cetakan serat karbon ngatur aksesoris mobil bagean serat karbon khusus

Kita minangka perusahaan khusus ing produksi serat karbon. Kita ndhukung pelanggan kanggo nyedhiyakake gambar produk kanggo produksi lan pangolahan massal. Teknologi cithakan kita nyakup macem-macem lan cocok kanggo bagean mobil (struktur hood / bumper / interior mobil / swiwi / atap / struktur ban lan macem-macem bagian cilik, lsp) bagean sepeda, bagian sepeda gunung lan bagean model pesawat
Kita minangka perusahaan khusus ing produksi serat karbon. Kita ndhukung pelanggan kanggo nyedhiyakake gambar produk kanggo produksi lan pangolahan massal. Teknologi cithakan kita nyakup macem-macem lan cocok kanggo bagean mobil (struktur hood / bumper / interior mobil / swiwi / atap / struktur ban lan macem-macem bagian cilik, lsp) bagean sepeda, bagian sepeda gunung lan bagean model pesawat
Kita minangka perusahaan khusus ing produksi serat karbon. Kita ndhukung pelanggan kanggo nyedhiyakake gambar produk kanggo produksi lan pangolahan massal. Teknologi cithakan kita nyakup macem-macem lan cocok kanggo bagean mobil (struktur hood / bumper / interior mobil / swiwi / atap / struktur ban lan macem-macem bagian cilik, lsp) bagean sepeda, bagian sepeda gunung lan bagean model pesawat
Kita minangka perusahaan khusus ing produksi serat karbon. Kita ndhukung pelanggan kanggo nyedhiyakake gambar produk kanggo produksi lan pangolahan massal. Teknologi cithakan kita nyakup macem-macem lan cocok kanggo bagean mobil (struktur hood / bumper / interior mobil / swiwi / atap / struktur ban lan macem-macem bagian cilik, lsp) bagean sepeda, bagian sepeda gunung lan bagean model pesawat
Pabrik CNC cetakan serat karbon ngatur aksesoris mobil bagean serat karbon khusus 1

Kita minangka perusahaan khusus ing produksi bagean serat karbon, ndhukung klien kanggo nggawe gambar dadi produksi lan pangolahan massal. Produk kami akeh digunakake ing model penerbangan, drone, peralatan olahraga, peralatan medis lan piranti cerdas. Kabeh bagean serat karbon khusus bisa ditandatangani perjanjian kerahasiaan kaya sing dijaluk.

Share:

Berbagi ing facebook
Facebook
Berbagi ing twitter
Twitter
Nuduhake ing pinterest
Pinterest
Nuduhake ing linkin
LinkedIn

Hubungi kita

Related Posts

Sirip nyilem serat karbon 3K

Sirip berenang serat karbon 3K Dibandhingake karo karet tradisional, gel silika, serat kaca, lsp. Bahan serat karbon ngidini para penyelam duwe pengalaman ngirit tenaga luwih akeh

Read More »
nicole
Dear, Iki Nicole, Tulung pesen aku, aku bakal bales mengko!
nicole

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.