tstar komposit-logo
en English
Lembar serat karbon kanthi cepet

Lembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet

jenengLembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet
MaterialSerat Karbon prepreg
SizeAdhedhasar kabutuhan sampeyan
Lengthselaras
lumahingsurem / matt
Proses ProduksiTeken cetakan
Wangun Bisa diproses miturut sing sampeyan butuhake
ColourCustom
Lembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet 1
Lembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet 3
Lembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet 5
Lembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet
Lembar serat karbon kanggo drone transportasi panganan cepet 7

Share:

Berbagi ing facebook
Facebook
Berbagi ing twitter
Twitter
Nuduhake ing pinterest
Pinterest
Nuduhake ing linkin
LinkedIn

Hubungi kita

Related Posts

Sirip nyilem serat karbon 3K

Sirip berenang serat karbon 3K Dibandhingake karo karet tradisional, gel silika, serat kaca, lsp. Bahan serat karbon ngidini para penyelam duwe pengalaman ngirit tenaga luwih akeh

Read More »
nicole
Dear, Iki Nicole, Tulung pesen aku, aku bakal bales mengko!
nicole

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.