tstar komposit-logo
en English
Bar Flexi

Rod Fiberglass kanggo flex bar

fiberglass Flexi bar
Bar Flexi

Informasi rod fiberglass kanggo flex bar

Flex bar cocog kanggo para pamula lan pangguna lawas kabeh umur enom utawa tuwa. Cocog banget kanggo fitness uga rehabilitasi fisik, sing dibedakake karo sipat getaran sing harmonis. Amarga alasan iki, iki minangka alat pilihan kanggo nargetake otot jero ing punggung, lantai panggul lan otot inti.

jenengRod Fiberglass kanggo Flexi bar
MaterialBenang kaca serat + Resin
diameter0.6mm-100mm (0.027-3.94 inci)
LengthUnlimited
lumahingPainting
Proses ProduksiPultrusion
WangunBabak
  
Fungsi bar Flexi
Fungsi bar Flexi1
Fungsi bar Flexi 2

Minangka piranti latihan kanggo perawatan punggung lan olahraga, bisa digunakake kanthi mandhiri kanggo tujuan terapi lan pencegahan, uga bisa digunakake kanggo nambah kegiatan olahraga atletik utawa olahraga liyane amarga bisa nambah keseimbangan, stabilitas, kekuatan, ketahanan lan koordinasi.
Apa ing omah utawa ing kantor, utawa pamula utawa sing maju - mung 3 latihan sepuluh menit saben minggu sing cukup kanggo menehi sampeyan rasa sehat kanthi fisik, uga kalebu latihan sing efektif.

Ora suwe, sampeyan bakal duwe rasa kesehatan sing anyar kanthi asil sing bisa ditemokake kalebu:

  • Peningkatan sikap
  • Ngobong lemu
  • Nguatake jaringan ikat
  • Gaya Rambut
  • Definisi otot sing luwih apik
  • Terapi proprioceptive kanggo nyeri gulu lan punggung
  • Tambah kemampuan kanggo musatake
  • Pangaturan ora seimbang otot
  • Bisa digunakake kanggo nambah rencana latihan postpartum.

Share:

Berbagi ing facebook
Facebook
Berbagi ing twitter
Twitter
Nuduhake ing pinterest
Pinterest
Nuduhake ing linkin
LinkedIn

Hubungi kita

Related Posts

Sirip nyilem serat karbon 3K

Sirip berenang serat karbon 3K Dibandhingake karo karet tradisional, gel silika, serat kaca, lsp. Bahan serat karbon ngidini para penyelam duwe pengalaman ngirit tenaga luwih akeh

Read More »
nicole
Dear, Iki Nicole, Tulung pesen aku, aku bakal bales mengko!
nicole

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.