tstar komposit-logo
en English
Rod Fiberglass Kasar

Taruhan Fiberglass kanthi lukisan pasir sing atos

Informasi tiang batang fiberglass kasar kanggo tanduran sing gampang dipanjet

Tiang batang fiberglass sing atos kanggo tanduran sing gampang dipanjet

jenengRod fiberglass pultrusion
MaterialGenteng kaca
diameter0.6mm-100mm (0.027-3.94 inci)
LengthUnlimited
lumahingsurem
Proses ProduksiPultrusion
Wangunsembarang wujud kanthi salib sing padha
(rod bunder bisa mecah dadi rod tirus)
Taruhan Fiberglass kanthi lukisan wedhi atos 3
Taruhan Fiberglass kanthi lukisan wedhi atos 5
Taruhan Fiberglass kanthi lukisan wedhi atos 7

Share:

Berbagi ing facebook
Facebook
Berbagi ing twitter
Twitter
Nuduhake ing pinterest
Pinterest
Nuduhake ing linkin
LinkedIn

Hubungi kita

Related Posts

Sirip nyilem serat karbon 3K

Sirip berenang serat karbon 3K Dibandhingake karo karet tradisional, gel silika, serat kaca, lsp. Bahan serat karbon ngidini para penyelam duwe pengalaman ngirit tenaga luwih akeh

Read More »
nicole
Dear, Iki Nicole, Tulung pesen aku, aku bakal bales mengko!
nicole

Thanks kanggo hubungi kita! Kita bakal langsung hubungi sampeyan.