urang ngahasilkeun sagala jinis produk FRP

Serat karbon sareng fiberglass
pabrik produk

Ngadamel dunya langkung hampang sareng langkung kuat

Naha Pilih Tstar

Specializing dina industri frp pikeun leuwih 20 taun

Kami mangrupikeun pabrik serat karbon sareng produk serat gelas profésional, Produk utama kami kalebet tabung serat karbon, rod serat karbon, produk cetakan serat karbon, rod orat, tabung orat, lambar orat, profil orat jsb. 

tstar iso
Perusahaan téknologi luhur

Tstar Composites Co., Ltd.

Produk kami loba dipaké dina langlayangan, sails, payung, tenda, tas golf, sistem pager, patok binih, trafo, handles alat, rod anteneu na enclosures, rel tangga, brushes, Toys, produk piaraan ogé pikeun tripods, tiang bendera. , kutub ski, insulator, gratings, bolts batu komposit, fiberglass / rebars karbon, jsb. 

4,800

Pabrik Méter pasagi

5,000

Ton Kaluaran Taunan 

120

Ékspor Negara

7X24H

Assiatance

Produk Artikel

Pabrik produk serat karbon sareng fiberglass 5

Fiberglass patok

NGADUKUNG pepelakan

Alternatif anu hadé pikeun ngagentos awi atanapi kai, anu ngagaduhan lima kaunggulan:

1. kinerja Alus dina lalawanan UV jeung lalawanan kimiawi

2. Bakal salamet usum tumuwuh leuwih ti patok awi jeung patok kai

3. Ringan tapi kuat, moal karat

4. Gampang dipasang kalawan tungtung tapered. Gampang dipotong kana panjangna anu dipikahoyong

5. Harepan umur panjang. patok latihan idéal, patok taman, patok binih jeung patok kebon anggur, patok tomat

Olive Harvester Rakes Karbon Serat Rod

Loba dipaké dina mékanisme-speed tinggi merlukeun beurat hampang jeung kakuatan tinggi

1. kakuatan High (7-9 kali tina baja)

2. proporsi leutik (1/4 tina baja)

3. Alus lalawanan shock termal

4. Low koefisien ékspansi termal (deformasi leutik)

5. Kapasitas panas leutik (hémat énergi)

6. Alus lalawanan panas (tiasa tolerate suhu luhur luhureun 200 ℃)

7. Alus kinerja anti korosi jeung radiasi

batang serat karbon

Artikel panganyarna Jeung News

epoxy FR4 plat

Aplikasi tina epoxy FR4 plat

Epoxy FR4 plat FR4 harti dewan: eta dijieunna tina lawon kaca kelas éléktronik impregnated kalawan cet résin bismaleide dirobah, garing sarta panas dipencet. Standar eksekutif: Q / TXXFR003-2010 Kelas lalawanan suhu: kelas H Warna: warna alam (coklat poék) Ciri: Cai mibanda sipat mékanis jeung diéléktrik tinggi, résistansi panas sarta lalawanan radiasi. Suhu kerja jangka panjang ≥180 ℃.Uses: Pikeun panggunaan mékanis sareng listrik, cocog

Maca deui "
G10 dewan epoxy

Naon kaunggulan papan epoxy G10?

G10 dewan epoxy umumna dipaké salaku insulating bagian struktural dina motor jeung alat-alat listrik, kayaning breakers circuit, switch cabinets, trafo, motor DC, AC contactors, ledakan-bukti panerapan listrik sarta panerapan listrik lianna. Hal ieu loba dipaké, sedengkeun 3240 mangrupa dewan tradisional heubeul. G10 mangrupikeun papan anu biasa dianggo dina sistem Éropa sareng Amérika. Kusabab bahan baku résin

Maca deui "
Papan insulasi

Kinerja insulasi papan insulasi dina suhu anu béda

Papan insulasi mangrupikeun bahan insulasi anu biasa dianggo. Kusabab sipat insulasi anu saé, éta parantos seueur dianggo dina seueur industri. Najan kitu, urang bakal manggihan yén insulasi dewan insulating kami bakal kapangaruhan ku kualitas bahan béda, sarta insulasi dewan insulating ogé bakal kapangaruhan ku hawa béda. Naon insulasi

Maca deui "
leungeun robot serat karbon

Naha anjeun terang kauntungan tina panangan robot serat karbon?

Fungsi utama panangan robotic serat karbon nyaéta nuturkeun pitunjuk nalika prosés berinteraksi sareng lingkungan sacara akurat, sareng milarian dina rohangan tilu diménsi (atanapi dua diménsi) pikeun operasi standar. Salaku salah sahiji alat mékanis otomatis, panangan robotic maénkeun peran anu penting dina manufaktur industri, médis, sipil, militer, transportasi sareng logistik, sareng eksplorasi ruang angkasa. Tambih deui

Maca deui "